Archief

Veel kijkplezier op de BRACINA-wedstrijd !

De inschrijvingen voor de BRACINA-wedstrijd, die zoals jullie weten geen provinciale voorselectie meer is maar een filmwedstrijd voor de leden die in de BRACINA-clubs van de jury 70% of meer kregen, zijn rond: 16 films schreven zich in. Dat is het laagste aantal in de hele geschiedenis van de vereniging ! Wat zijn we ver van 1984 toen twee weekends nodig waren om alle films aan de wedstrijd te laten deelnemen...

De wedstrijd is op zondag 22 maart, in Kasteel La Motte (Lumbeekstraat 20, Sint-Ulriks-Kapelle), en wordt praktisch georganiseerd door Hobby Film Ternat. De projecties lopen van 11 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 18 uur. In de middagpauze zijn er broodjes (vooraf te bestellen) en in de namiddagpauze mattentaarten. 

De juryleden dit jaar zijn Etienne Gellynck, Roald Roos en Fabienne De Groote. Zij zullen punten toekennen aan de films waaruit moet blijken wie de eerste, de tweede en de derde plaats inneemt. Deze cineasten krijgen ook een prijs na afloop van de wedstrijd. Daarna kan nog nagebabbeld worden met een natje en een droogje. 

De films zijn er in alle genres, van reisdocumentaires tot speelfilms. Voor elk wat wils dus... Kom kijken - de toegang is gratis - en beleef een fijne - en hopelijk spannende - dag !

Veel kijkplezier !

 

Info: bracina.secr@hotmail.com

Timing 2020

joomla templatesfree joomla templatestemplate joomla

Blue Flower

2021  Bracina   globbers joomla template