Eerste online-BRACINA-wedstrijd

Hallo iedereen,

Hopelijk gaat het nog goed met jullie allen, amateurfilmers, ondanks de beperkingen die de overheden ons opleggen.

Op enkele gevallen na, ligt de activiteit in de meeste Vlaamse clubs stil, net zoals alle overige activiteiten trouwens. Al lijkt er stilaan wat beweging in het vooruitzicht te komen. Ik hoor van de meeste clubs dat het wellicht niet vóór september zal zijn dat er live vergaderd zal kunnen worden. Maar ik vermoed dat er toch gefilmd werd ... Er zijn in eigen land genoeg plekjes te ontdekken en met de zonnige dagen die eraan komen, kunnen we met camera en statief (en mondmasker) weer op pad.

Een live Bracina-wedstrijd zal er dit voorjaar niet zijn, wel een online editie. Inschrijven kan tot 15/4/2021, aan dezelfde voorwaarden als de vroegere live-versie. Films van clubs die geen clubwedstrijd hebben gehad, moeten inschrijven voor de preselectie door Bracina en dit vóór 1/4/2021. Meer info in bijgevoegd reglement of bij de secretaris via bracina.secr@hotmail.com

Hopelijk kan dan in het najaar, op 20/11/2021 in Kasteel La Motte, Sint-Ulriks-Kapelle, een coronaproof galavertoning live worden georganiseerd.

Tot slot, nog een troostende gedachte voor diegenen die in deze pandemiestrijd geliefden hebben verloren.

Jullie webmaster

 

Reglement BRACINA-wedstrijd 2020-2021

joomla templatesfree joomla templatestemplate joomla

Blue Flower

2024  Bracina   globbers joomla template